Support

Support is de hoeksteen van ons bedrijf. Daarom doen wij alles om onze klanten blij te maken. 

Premium support

Ons team staat altijd voor jou klaar

Tech Support Icon

Technisch Support

Wij lossen alle technische problemen voor je op

Community icon

Community

Loop je vast of heb jij vragen? Onze community helpt jouw graag op weg

Q&A Icon

Workshops

Met regelmaat geven wij workshops waaraan jij kunt deelnemen

We got your back, lets start today

Start in een paar klikken met je muis

Starten is zo eenvoudig als tellen tot drie. Meld je aan, kies jouw template en pas deze aan aan jouw wensen.
Hulp nodig? Contact ons support team en wij helpen jou zo weer op weg.

Overtuigd? of nog niet?

Meest gestelde vragen

Heb jij een vraag die hier niet benoemd wordt? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een kosteloos advies gesprek aan

Wij geloven in eerlijke prijzen. Door collectieve afname van premium plugins en templates en onze unieke wekwijze kunnen wij de prijzen laag houden. Zo profiteren niet alleen wij maar jij bespaart ook duizenden euro’s per jaar.

Ja, afhankelijk van het pakket wat jij kiest krijg jij de beschikking over alle tools die jij nodig hebt. Omdat alle onze pakketten op basis van all-in zijn betaal je nooit meer dan de prijs van het betreffende pakket.

Omdat wij niet werken met contracten kun jij op ieder moment de samenwerking opzeggen. Na het aflopen van de reeds betaalde termijn ben jij vrij om te gaan. Natuurlijk doen wij er alles aan om jou tevreden te houden zodat jij blijft, maar wil je weg, dan kan dat gewoon.

In principe kan jouw website of webshop dezelfde dag al online staan. Het aanpassen van de templates is erg eenvoudig net als het plaatsen van teksten of het toevoegen van pagina’s. Wil je echter dat wij jouw website bouwen, dan kan jouw website, afhankelijk van het moment dat wij alle benodigde informatie van jou hebben ontvangen, binnen een week al online staan.

Nee het is en blijft jouw website of webshop. Als je weggaat krijg jij van ons een backup van jouw site die je ergens anders weer online kunt zetten. Je verliest alleen wel het recht op het gebruik van onze licenties mbt de premium plugins en templates. Deze zul je dan apart moeten aanschaffen bij de betreffende developers

Nee wij kennen geen grenzen of beperkingen. Het is aan jou hoe eenvoudig of complex de website moet worden. Wij bieden je alle tools om alles te creeren wat jij wilt*

 

*het gebruik gaat op basis van fairpolicy. Dit betekend dat wij uitgaan van normaal gebruik. Heb jij een zeer complexe website met veel bezoekers of gebruikers? Neem dan eerst contact met ons op.